Iulia Ivanov

Iulia Ivanov

 

Are 33 de ani şi e tulceancă. Antreprenorială. Rebelă. Cameleonică. Iubeşte şi trăieşte viaţa prin oameni, roluri, proiecte, gânduri, idei, decizii şi acţiuni care îi hrănesc spiritul. Ca și cum nu ar mai fi mâine! Iată mica enciclopedie explicativă a celor 3 momente-cheie, deschizătoare de uşi şi sensuri pentru ea

Citește mai mult despre Iulia Ivanov

 

Ada Țeicu

Ada Țeicu

 

Este o tânără cu pregătire de jurnalist și relații publice și experiență de scriitor în mediul online. Promisă cuvintelor încă de când a început să vorbească, a învățat în timp să organizeze gânduri și idei în formă scrisă.

Citește mai mult despre Ada Țeicu

 

Amelia Șelariu

Amelia Șelariu

 

Este o persoană veselă, adoră copiii și este pasionată de tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos. Dorința și ambiția de a aduce o schimbare pozitivă în viața ei și a celor din jur, au purtat-o tocmai la Cluj, la UMF, unde a urmat Facultatea de Nutriție și Dietetică, precum și masterul ,,Nutriția și Calitatea Vieții”.

Citește mai mult despre Amelia Șelariu

 

Ana-Maria Tudorache

Ana-Maria Tudorache

 

De 7 ani învăț cu drag la Liceul Teoretic Internațional de Informatică din București și am trecut de la pregătiri pentru olimpiadele de matematică la redactor-șef al revistei liceul și mai apoi la „tânăr cercetător”.

Citește mai mult despre Ana-Maria Tudorache

 

Bianca Oniță

Bianca Oniță

 

Face parte din puținele femei care excelează într-o meserie catalogată ca aparținând bărbaților – iluzionismul. Împreună cu partenerul ei de scenă și de viață, Eduard s-a făcut cunoscută în urma participării la diverse emisiuni și concursuri de specialitate, devenind unul dintre cele mai apreciate duo-uri de magie din Europa.

Citește mai mult despre Bianca Oniță

 

Valérie Cioloș-Villemin

Valérie Cioloș-Villemin

 

Este trainer autorizat al programului de Reducere Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificată de către University of Massachusetts Medical School, instituția unde a fost fondată această metodă recunoscută în toată lumea şi folosită cu succes în medicină, educație sau în mediul de business.

Citește mai mult despre Valérie Cioloș-Villemin

 

Adina Săniuță

Adina Săniuță

 

S-a născut în urmă cu 31 de ani la poalele Tâmpei, a crescut în spiritul german, toate formele de învățământ fiind strâns legate de limba germană. Nu este de mirare că este fondatoarea Lebbuchenhaus – un loc unde germana este la ea acasă.

Citește mai mult despre Adina Săniuță

 

Manuela Prajea

Manuela Prajea

 

În ultimii 25 de ani, Manuela Prajea a inspirat sute de elevi care au obţinut 64 de premii internaționale, 133 naționale și peste 430 județene. Nu doar copiii au atins performanţa, ci şi cea care le-a călăuzit paşii. Anul trecut, Manuela Prajea a fost nominalizată la Global Teacher Prize. A fost selectată în primii 50 de finalişti.

Citește mai mult despre Manuela Prajea

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This