Iulia Ivanov

Iulia Ivanov are 33 de ani şi e tulceancă. Antreprenorială. Rebelă. Cameleonică. Iubeşte şi trăieşte viaţa prin oameni, roluri, proiecte, gânduri, idei, decizii şi acţiuni care îi hrănesc spiritul. Ca și cum nu ar mai fi mâine! Iată mica enciclopedie explicativă a celor 3 momente-cheie, deschizătoare de uşi şi sensuri pentru ea:

1. Dupa o vizită la Muzeul Național de Istorie a României, Iulia aprinde o pasiune pentru arheologie la 14 ani. În 2007 absolveşte Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti.

2. La 23 de ani, inspirată de un trainer, schimbă macazul de la arheologie la training. De 9 ani este pasionată de domeniul resurselor umane. Într-o permanentă călătorie, Iulia a fost trainer, coordonator, specialist sau consultant în companii cu arome diferite #BPO, #FMCG, #IT, #ConsumerElectronics.

3. Din 2013 este lectorul de public speaking al Fundaţiei Calea Victoriei din Bucureşti, atelier pe care îl livrează în două variante – adulţi şi adolescenţi. Aici, inspirată de conversaţiile autentice şi pline de revelaţii cu cei din urmă, a înţeles că vrea să îşi dedice energia în direcţia educaţiei tinerilor. Din 2017 studiază un master, cu focus pe dezvoltarea carierei şi consiliere şcolară, la Facultatea de Psihologie și Științele Educaţiei a Universităţii Bucureşti. Însufleţită de nevoia de a avea impact pe termen lung, Iulia intenționează să ajute în viitor noile generații să îşi găsească locul potrivit în suflet şi lume prin parteneriat cu părinţi, profesori, instituţii, companii şi societate.

Un citat de-a lui Shakespeare are ecou aşa – Mai bine 3 ore prea devreme, decât un minut prea târziu. Descoperă alături de Iulia povestea si puterea revelaţiilor. Tu în ce relaţie vrei să fii cu revelaţiile tale?


Pin It on Pinterest

Shares
Share This