Parteneri cu TEDxBrasov

La TEDx facem lucrurile diferit.

Ne întâlnim cu partenerii la intersecția ideilor de inspirație și a acțiunilor aplicate.

 

Parteneriatele cu TEDx folosesc tot ceea ce identifică TED, TED – de la evenimentele noastre, până la conținutul și formatul TED Talk, la abordarea noastră despre povestiri. Un parteneriat cu TED este cu adevărat unic. Este imersiv. Este semnificativ. Un parteneriat cu TED are puterea de a crea schimbări, de a schimba mintea și de a promova și de a schimba culturile în cadrul organizațiilor. 

Dar, destul despre noi. Este vorba despre tine.

 

Indiferent de provocarea brandului tău, cultura globală de inovație a TED are o soluție – conferințe emblematice, evenimente personalizate, conținut personalizat, dezvoltare profesională și strategii media inteligente, reunite într-un mod adaptat în mod unic pentru dvs.

 

Ai o idee care schimbă lumea și care merită împărtășită? TEDxBrasov îți oferă scena.

Raza noastră de acțiune

Participanți în fiecare an

Vizualizări video

Facebook likes

Abonați la newsletter

Poziționare brand

„Avem nevoie … de a ne conecta cu liderii de opinie pentru a împărtăși o nouă misiune și mesaj de brand”.

Construirea culturii

„Avem nevoie de … modalități unice de a reîncărca creativ și de a revigora conexiunile dintre misiunea noastră de brand și lumea în general”.

Puncte critice

„Avem nevoie de … o platformă flexibilă, dar puternică pentru a ne ajuta să regândim problemele complexe, în interior și în afară – de la dezvoltarea profesională internă până la conștientizarea brandului comercial”.

Gândire de Leadership

„Avem nevoie de … modalități convingătoare de a poziționa brandul nostru în prim-planul gândirii inovatoare”.

Lansare produs sau serviciu

„Avem nevoie … să povestim o poveste captivantă despre evoluția, dezvoltarea și ambiția unui produs nou, care să ajungă la adoptori timpurii”.

Minare de idei

„Avem nevoie … de a găsi și de a spune povestile incredibile din întreaga organizație care sunt adesea trecute cu vederea. Trebuie să aducem aceste povești în prim plan și să le împărtășim cu lumea printr-un format convingător care rezonează cu oamenii „.

Gândire inovativă

„Avem nevoie … să abordăm cei mai inovativi gânditori din lume pentru a ne gândi la ceea ce este nou și la ce urmează – să ascultăm, să învățăm și să împărtășim propria noastră perspectivă”.

Dezvoltare profesională

„Avem nevoie … de a ne îmbunătăți povestirea internă pentru a îmbunătăți dezvoltarea continuă a brandului, eforturile de recrutare și de reținere”.

Inițiativa CSR

„Avem nevoie … să ne aliniem cu un partener de încredere, orientat spre misiune, pentru a împărtăși dedicarea noastră sustenabilității corporative, responsabilității în afaceri și cetățeniei corporative”.

O provocare unică necesită o soluție unică
„Trebuie sa vorbim.”

Să începem discuția

Publicul TEDx este inteligent și pasionat – gata să învețe, să împărtășească și să ia măsuri. Alăturați-vă comunității noastre diverse de vorbitori, participanți, spectatori și multe altele pentru a găsi un loc în care compania dvs., corporație sau fundație poate prospera.