În timp ce speakerii motivaționali se ocupă cu input-uri emoționale speakerul DEmotivațional George Bonea se ocupă cu output-uri emoționale.

În timp ce speakerii motivaționali se ocupă cu input-uri emoționale speakerul DEmotivațional George Bonea se ocupă cu output-uri emoționale.

Consilierii de dezvoltare personală, speakerii motivaționali, etc., sunt noii preoți care îți arată calea ușoară, rapidă, ca să poți ajunge acolo „sus”, în văzduh. Cu un văz aparte și dotat cu duhul umorului, George Bonea este adeptul lui Seneca care a spus ”Ad astra per aspera” adică „pe căi anevoioase (se ajunge) la stele”.

„DEmotivațional”. Iată cum un singur prefix lucrurile nu mai sunt la fel de ușoare precum baloanele de săpun ale speakerilor motivaționali ce strălucesc atât de frumos în culorile curcubeului.

Sigur că afirmația, valabilă din cele mai vechit timpuri, ”fericiți cei săraci cu duhul” ține în mod clar de conceptul de FLOW. Cu cât ai o minte mai goală, de ZEN, cu atât ești mai fericit și poți, în imaginația ta, doar de tine știută, să faci și să administrezi lucruri, oameni. Deci cu un pic de motivație, bine injectată sub piele, „poți reuși, trebuie doar să crezi în tine”. Ați mai auzit asta, nu?

Și atunci când această puternică sau șubrezită credință e făcută praf și țăndări de un speaker DEmotivațional lucrurile nu sunt digerate de beneficiarii direcți și nici de beneficarii indirecți. Ei simt un pericol, un vânt rece după ceafă.
În final totuși există un beneficiu. Ei, beneficiarii, își pierd ușor direcția pentru că se trezesc dintr-o o hipnoză colectivă sau dintr-o fermecătoare iluzie personală cu accente narcisistice.
Și cum această stare de pierdere a virginității, cum ar spune Sir Richard Branson, se întâmplă doar la TED atunci hai la TED să-ți pierzi iluziile cele feciorelnice.
George Bonea printr-un discurs DEmotivațional, inspirat de discursurile de la TED, te va inspira să gândești critic cu mintea ta!!! și asta este extra!!!
Bilete pentru DEmotivare găsești….încă…doar aici.×

Cart

0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin