05.06.2021

despre

Tema conferinței TEDxBrasov 2021 are la bază o teamă care constă în AVERTISMENTUL  lui Stephen Hawking: inteligența artificială – IA –  ar putea aduce sfârșitul omenirii.

Care este cauza pentru care există această teamă? Îl cităm pe Jeremy Howard, expert în învățare profundă: ”creșterea performanței” creierului uman este mai lentă decât creșterea  performanței computerului. 

Pentru a-și expune punctul de vedere la TED Jeremy Howard a arătat următoarea diagramă.

Vă invităm să urmăriți la TEDxBrasov 2021 soluțiile propuse de speakerii de la TEDxBrasov la problema generată de dezvoltarea IA și semnalată de Stephen Hawking.

O să descoperiți idei surprinzătoare legate în special de modalitatea prin care ne putem ”Upgrada” mașinile (dronele, avioanele, platformele de blockchain, roboții umanoizi, etc) dar în special o să aflați idei foarte interesante despre cum ne putem noi ”Upgrada” ca ființe umane. O să descoperiți idei noi cu privire la management,  leadership, marketing, dezvoltarea personală, educație, la modul cum ne putem amplifica la modul exponențial, în timp scurt, capacitățile noastre creative. 

Și pentru că ideile trebuie nu numai prezentate prin cuvinte și/sau  imagini, ci și la modul concret, palpabil, vă invităm la Expo Ideagora din Centrul Comercial CORESI în perioada 2-6 iunie 2021.

Speakeri

Dr. Andreea Moldovan

Medic Specialist Epidemiolog

Călin Iepure

CEO bizz.club

David Burcovschi

CEO D-SOFT

Angela Elena Ifrim

Antreprenor

Dan Luca

Expert în productivitate

Cătălina Moleavin

Regional Sales Manager NoteInCatalog

Corneliu Birtok Băneasă

Doctor Ingines şi şef de lucrări la Facultatea De Inginerie Hunedoara

Alexandru Pavel

Software Developer la Intreprind IQ

Delia Vasiliu

Psiholog AQUARMONY

Radu Macovei

Team Manager Cognizant Softvision

Rareş Butnaru

CEO Lisa Robotics

Silviu Filip

CEO Intreprind IQ

Toma Chiruta

Team Manager Fuse Robotics