La after-party cu Soopy sau Ce mâncăm la TEDxBrasov?

soopy cool

Discuții, networking și mâncare gătită bine și sănătos de arh. Gabriel Niste

Gabriel Niste de profesie arhitect este pasionat de arta gastronomiei și deține brand-ul Soopy. De unde vine această pasiune pentru mâncarea sănătoasă?


Ne spune Gabriel Niste:

”Totul a pornit cu ceva timp în urmă, când au “intrat in scenă” cele doua fetițe ale mele și începând de atunci am căutat să le ofer o alimentație sănătoasa, echilibrata din punct de vedere nutrițional și preparată chiar de mine.”

Știm de la TED că dacă pasiunea există, atunci ea nu are limite.

Gabriel a inceput să gătească în mod constant, să experimenteze diverse rețete, să citească multă literatură de specialitate și să se documenteze pe măsură din momentul Zero cu cele doua fetițe.

Începând de atunci Gabriel a căutat să le ofere o alimentație sănătoasa, echilibrată din punct de vedere nutrițional.

”În scurt timp, ne spune Gabriel, am absolvit și cursurile unei școli HORECA, finalizată cu o diploma de bucătar după care am lucrat în diverse restaurante și bistro-uri, acumulând experiență și trăind din plin viața in bucătarie.”

Gabriel: ”Ce m-a determinat sa mă implic în… the local food movement?”

”Cartea DILEMA OMNIVORULUI de Michael Pollan… construită ca un răspuns la întrebarea clasică… ce mâncăm azi? Fiecare zi este o zi bună pentru o masă sănătoasă… am gândit. Este nevoie de o singura farfurie de mîncare vegană/vegetariană pentru a face o masă. Și așa a luat naștere SOOPY.”

Fii primul
care află ultimele noutăți. Profită de oferte speciale pentru abonați!