TIME TO UPGRADE (2021)

Tema conferinței TEDxBrasov 2021 are la bază o teamă care constă în AVERTISMENTUL  lui Stephen Hawking: inteligența artificială – IA –  ar putea aduce sfârșitul omenirii.
Care este cauza pentru care există această teamă? Îl cităm pe Jeremy Howard, expert în învățare profundă: ”creșterea performanței” creierului uman este mai lentă decât creșterea  performanței computerului. 
Pentru a-și expune punctul de vedere la TED Jeremy Howard a arătat următoarea diagramă.
Au fost prezentate descoperiți idei surprinzătoare legate în special de modalitatea prin care ne putem ”Upgrada” mașinile (dronele, avioanele, platformele de blockchain, roboții umanoizi, etc) dar în special o să aflați idei foarte interesante despre cum ne putem noi ”Upgrada” ca ființe umane. O să descoperiți idei noi cu privire la management,  leadership, marketing, dezvoltarea personală, educație, la modul cum ne putem amplifica la modul exponențial, în timp scurt, capacitățile noastre creative. 
Și pentru că ideile trebuie nu numai prezentate prin cuvinte și/sau  imagini, ci și la modul concret, palpabil, în cadrul evenimentul a avut loc Expo Ideagora din Centrul Comercial CORESI în perioada 3-6 iunie 2021.