WE ARE NATURE (2022)

Primul eveniment TEDxBrașov din anul 2022 va avea loc pe 28 mai la Hotel Kronwell. TEDxBrașovSalon – We are Nature va prezenta teme de actualitate și probleme actuale cu care lumea se confruntă, dar și idei sau povești despre alimentație.
 
De ce „Salon”? Pentru că TEDxBrașov propune o experiență interactivă pentru participanți, în care, după discursul principal va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri. Evenimentul ”WE ARE NATURE” – sub egida TEDxBrașovSalon – este o invitație la reflecție. Participanții sunt chemați să se conecteze cu natura și să dezvolte astfel o viziune holistică spre a înțelege pe deplin ceea ce se întâmplă, spre a putea acționa în timp real la probleme reale.
 
Așa cum spunea Albert Einstein:  ”Problemele importante cu care ne confruntăm azi nu pot fi rezolvate la acelaşi nivel de gândire la care eram atunci când le-am provocat.”
 
Invitații evenimentului ”WE ARE NATURE”, sub egida TEDxBrasovSalon, vin, fără excepție, din mediile gândirii holistice. Ei sunt fie universitari, fie cercetători, fie antreprenori, fie copii de natură, fie mesageri protectori ai naturii. Ei văd lumea altfel, ei văd lumea diferit.