Woman in the Mirror (2016)

Conceptul ”Woman in the mirror” este replica feminină, de TEDxBrașoWomen, la textul și muzica ”Man In The Mirror” și aduce în prim plan nevoia egalității de șanse nu numai pentru femei ci în mod evident, așa cum se poate vedea în film, pentru foarte multe alte categorii de oameni care nu sunt tratați ca și oameni cu drepturi egale.

Raluca Crișan evocă o poveste foarte interesantă din foarte multe puncte de vedere. Mesajul ei este următorul: privește-te dincolo de oglinda sau oglinzile sociale. Merită! Chiar dacă “trebuie” să mergi până în Franța ca mai apoi să te întoarci înapoi. Este o chestiune de alegere, așa cum spune Raluca Crișan “ca să ajungi de acasă până acasă, ai două variante: fie rămâi pur și simplu acasă, fie faci înconjurul lumii”. Mesaj: devino ceea ce ești!

Ilinca Băcilă frumoasa româncă ale cărei triluri tiroleze i-au adus adus României locul 7 în finala Eurovision Song Contest 2017 povestește cu foarte mult umor că ai nevoie să crezi în visul tău de a cânta mai ales când ai o voce de rățușcă.

Mama, Antoneta Gales, este scriitoare. Fiica, Ada Gales , este actriță. Iată un tandem unde artele, muzele sunt prezente și prezentate printr-un dialog benefic pentru oricare privitor fie el bărbat sau femeie. Mesajul ar putea să fie același: devino ceea ce ești!

Și femeile sunt îndrăgostite de mașini dar mai mult ca bărbații se pare că și de viteză. Vanessa Cadar este pilot de mașini de curse dar prin asta cum o să și vedeți nu-și pierde eminitate ci, dimpotrivă, se pare că o și sporește. Este o cale de urmat!