WHAT'S THE POINT (2023)

Ai avut acel moment minunat, indefinibil al creației, ideea inițială, și în acel moment, ai simțit utilitatea și puterea ideii tale. Ești inovator. Dar acest lucru nu este suficient. 
Construirea unei echipe, conceperea unei strategii, planificarea modului de monetizare a inovației tale – sigur, acestea vor veni mai târziu. 
Deocamdată, imediat după sosirea inspirației, când ai pus punctul pe i, trebuie să te ții de acea idee și să o exprimi – mai întâi pentru tine însuți și apoi pentru întreaga lume.
Dar care sunt acele puncte care generează energia necesară, pentru a face schimbarea pe care vrem să o vedem în lume
Aceste informații au fost primite în prima ediție din 2023 a evenimentului TEDxBrașov – What’s the point? 
Evenimentul din acest an și-a propus să inspire oamenii care vor să atingă mai mult. Este pentru cei care vor să iasă din mediocritate și să construiască acea idee, care poate muta munții din loc. Este pentru persoanele care aspiră să devină creatoare, așa cum au reușit Steve Jobs, Bill Gates, Walt Disney și mulți alții. 
Speakerii invitați activează în domenii diferite, unde au reușit să se remarce printr-o viziune revelatoare, diferită de ce suntem obișnuiți: de la medicină, antreprenoriat, până la psihologie și educație.