Termeni și condiții

Bine ai venit pe site-ul web: https://tedxbrasov.com

Accesarea și utilizarea site-ului tedxbrasov.com , precum achiziționarea de bilete, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Termenii și Condițiile pot fi actualizate și modificate în funcție de politicile interne ale Asociației Ideagora sau reglementările în domeniu, fără nicio notificare prealabilă, astfel încât vă recomandăm să verificați periodic aceste pagini.

Comanda online

Pentru a comanda online nu este necesar să vă înregistrați pe site-ul nostru. Adăugați biletele dorite în coșul de cumpărături, completați datele de facturare și livrare, apoi trimiteți comanda. Dacă doriți să aveți acces la istoricul comenzilor, atunci este necesar să vă faceți un cont. Mai multe informații despre prelucrarea datelor personale aveți în Politica de confidențialitate.

După ce faceți comanda online veți primi pe email formularul de comandă cu datele noastre și biletele comandate.

Modul de plată

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

La alegerea metodei de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Anularea unei comenzi

Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0729161230 sau pe adresa de email tibi@ tedxbrasov.com. Cu toatea acestea, nu garantăm anularea comenzii odată ce aceasta a fost confirmată. Anularea în mod repetat a comenzilor de către acelasi client este considerată abuz și atrage după sine un istoric negativ în baza noastră de date.

Confidențialitate și siguranța datelor

Asociația Ideagora se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal găsiți în Politica de confidențialitate.

Cu respect,

Echipa TEDxBrasov