Cristina Iordache: Speaker TEDxBrasov 2017

PROMO
Cristina Iordache
Cristina Iordache – absolventă a Facultății de Construcții din Cluj-Napoca, studentă în anul IV la Facultatea de Arhitectură și Urbanism, membră a echipei care a obținut locul I la Competiția de Design Seismic 2016 din Statele Unite ale Americii și student advisor în 2017, participant la numeroase workshopuri și școli de vară pe teme conexe.


Vizită în Statele Unite ale Americii
Am încheiat ultimul nostru articol declarând că suntem pregătiți. Și suntem.


Totuși, cheia succesului în domeniul ingineriei seismice, la fel ca în multe alte domenii, este formarea continuă, căutarea de noi provocări și implicit de soluții inedite pentru ele.


Cu asta am venit de la ultima noastră vizită în Statele Unite ale Americii, unde am participat, din nou, la concursul Seismic Design Competition, organizat de către EERI. Acolo am avut ocazia să luăm parte la conferințe și workshopuri susținute de cei mai pregătiți oameni din domeniu, să le vedem pasiunea și să învățăm de la ei.


De asemenea, am intrat în contact cu studenți de la universitățile de top din SUA și din străinătate, cum ar fi Stanford, Cornell, UC Berkeley și multe altele. Ce am observat însă e ca provocările lor sunt similare cu ale noastre, că și ei își pun probleme de siguranță a populației și își doresc educarea ei așa încât un număr cât mai mare de oameni să fie în siguranță în cazul unui cutremur, vânt puternic sau chiar tsunami, în zonele de risc. Concurența dintre noi s-a transformat în admirație reciprocă atunci când am înțeles scopul comun penru care luptăm: acela de a cerceta pentru a-i putea pregăti pe alții.  

Asta ne motivează să continuăm și să nu ne limităm la experiențele pe care le avem în prezent.
Fii primul
care afli când se pun în vânzare bilete eveniment
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin