"Download the future" continuă și la "After party"

Oare ce se va întâmpla la TEDxBrasov, ediția A4 din 12 oct. 2018, după ce se lasă cortina?

Ca în fiecare an și acum o să avem acel “After party” la care invităm speakerii, sponsorii și pe toți aceia care ne ajută să dezvoltăm comunitatea TEDxBrasov.

Și ca să faci și tu parte din cercul nostru “strâmt” nu este nevoie să achiziționezi un bilet din categoria VIP (care oricum sunt puține). 

Nu este nevoie nici măcar să fii sponsor. 

Ajunge doar să faci un gest simplu, indiferent care, dar care să fie cu impact în cadrul comunității care are ca deviză împărtășirea ideilor de valoare. 

Și iată un gest simplu! 

Iată cum cineva care are acasă în bucătărie o tehnologie de ultimă oră, un fel de robot de bucătărie, a acceptat să încânte, în mod gratuit, papilele gustative ale veganilor care o să fie prezenți la festivalul ideilor TEDxBrasov 2018. 

Dar care este de fapt ideea din spatele scenei în legătură cu această tehnologie care în loc de carte de bucate are în dotare un chip???!!! Un chip care știe tot ce ai nevoie să știi pentru mii și mii de rețete vegane sau nu? Da, există și așa ceva! De fapt dorim să le spunem că cei care și au imaginat că au văzut destule pe scena TEDx surpriza mare abia urmează. 

Prin urmare o să fie nu numai un singur roboțel care are grijă de modul sănătos în care ne hrănim. O să fie cel puțin doi roboței. Sau poate 3?
Care roboțel?

Acest roboțel!

Fii primul
care afli când se pun în vânzare bilete eveniment
0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin