Cum poți învăța programarea cuantică?

Computerul cuantic

În timp ce oamenii de știință sunt ocupați să dezvolte computerele cuantice universale ar trebui să profitați de această oportunitate și să învățați programarea cuantică. Mult mai devreme decât anticipați calculul de ultimă generație și calculul sofisticat va migra spre calculul cuantic.

Deoarece guvernele din ziua de azi se mișcă în mai toate domeniile, inclusiv în educație, precum dinozaurii….părinții sunt nevoiți să-și clarifice unele aspecte legate de evoluția darwiniană şi a principiului său de bază, selecţia naturală. Tot ce are de făcut un părinte responsabil este doar să pună în loc Biosferă o nouă realitate: Tehnosfera.

Tehnosfera, precum jungla din jurasic park, declanșează în mod automat, implicit, acel mecanism de selecție naturală ce are legătură cu știința darwiniană. Totul pe plan social se schimbă. Filosofia, istoria filosofiei, conceptul de evoluție străbate până și religia.

Dar, cum spune Bill Gates, în zilele noastre, în cele din urmă educația este lucrul pe care trebuie să-l facem cel mai bine.
Și așa cum spune la TEDxBrasov omul de știință brașovean dr. Cătălina Oana Curceanu în mijlocul nostru, peste noi chiar, se așează o nouă generație.

Generația Qbit se va diferenția de generația Z, de nativii digitali (7-21 ani), într-un mod mult mai spectaculos decât au făcut-o cu părinții din generația cu cheia la gât. Prin urmare, grație noilor tehnologii de nivel cuantic noua generație Qbit va trimite generații întregi la cerșit la porțile templelor de rugăciuni din secolul 20, 21.

Ideea acestui articol, de esență darwiniană, este ca să vă trimiteți copilul la cursuri de programare cuantică dar mai ales să urmăriți TED.
Dar există cursuri de programare cuantică?
Doar câteva linkuri.
https://www.microsoft.com/en-in/quantum/development-kit

http://www.quantumplayground.net

http://www.qiskit.org

http://www.theory.caltech.edu/~preskill/ph219/index.html#lecture

Și pentru ca toate aceste recomandări să fie cu sens, cu direcție, pentru fiecare părinte responsabil vă invităm să o urmăriți pe brașoveanca noastră Cătălina de la TEDxBrasov explicând fabulos, fermecător, pe înțelesul fiecăruia, ce înseamnă saltul cuantic pe care urmează să-l facem în istoria umanității!

Fii primul
care afli când se pun în vânzare bilete eveniment
35 Shares
Share35
Share
Tweet
Pin