Cursuri pentru copii. Pentru imprimarea în 3D.

Alexandru Dobre discurs pentru imprimarea în 3D

Faceți cunoștință cu Alexandru Dobre, speaker TEDxBrasov.
Întors recent din Danemarca, de la studii de sociologie, Alexandru a dorit să fie în ”lancea inovării” și a ales tehnologia de imprimare în 3D.

Dar de ce este imprimarea în 3D atât de ”cool”, de trendy?
Deoarece în imprimarea 3D se face trecerea DE LA IDEE LA PRODUS ÎN CÂTEVA CLIPE.


Unde se aplică imprimare în 3D ?

  1. În industria auto se folosește atât pentru prototipuri cât și pentru piese funcționale. Multe echipe de Formula 1 au folosit imprimarea 3D în prototiparea, testarea și crearea pieselor personalizate folosite în competiții.
  2. În industria medicală. Prin intermediul imprimării 3D, chirurgii pot produce părți sau organe imprimate 3D special concepute pentru nevoile pacienților. De asemenea, pot folosi modele imprimate 3D pentru a planifica operații și, potențial, să salveze vieți.
  3. În industria spațială. Compania SpaceX a lui Elon Musk, dedicată realizării de vehicole pentru transport în spațiu cosmic, a folosit imprimarea 3D pentru fabricarea motorului SuperDraco ce va fi instalat pe nava companiei, Dragon.

Domeniile de aplicare sunt infinite.

Noi la TEDxBrasov am oferit deja la peste 100 de abonați la newsletter-ul de TEDxBrasov câte un breloc imprimat în 3D.

În cazul în care doriți să primiți la evenimentul din 29 noiembrie a.c. un asemenea breloc tot ce aveți de făcut este să vă abonați aici la newsletter-ul de TEDxBrasov.


Acum Alexandru Dobre pregătește, tot pentru TEDxBrasov, casete luminoase pe care dorim să le oferim cadou sponsorilor care sunt alături de noi.
Și pentru că practic de imprimarea în 3D, ca și de imprimarea pe hârtie, o să avem nevoie de mulți oameni creativi iată un JOB absolut sigur.

În viitorul apropiat peste tot, în orice domeniu de activitate se vor căuta specialiști care transformă o idee într-un produs fantastic și asta doar într-o clipă.
Alexandru Dobre, anticipând viitorul, a creat cursul ”ProtoShop – 3D printing și comunicare pentru tineri de 12-13 ani”.

Pe Alexandru Dobre îl puteți întâlni la și la următoarea conferință MIND FLOW, la REDUTA, pe 29 noiembrie 2019. Este posibil să aflați atunci, la fața locului, noutăți direct de la sursă.


Nu uitați că pentru accesul în viitor Bilete la TEDx le găsiți aici.

Fii primul
care afli când se pun în vânzare bilete eveniment
21 Shares
Share21
Share
Tweet
Pin